2015-07-15 01:46:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Vitákra számíthat munkahelyén

Napi horoszkóp július 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma már a Rák jegyében áll. Súrlódások várhatók ön és a kedvese között, és egészen rosszul is elsülhetnek a dolgok, akár komoly veszekedéssé is fajulhat az összetűzés. Ha ezt el akarja kerülni, diplomatikusan kell viselkednie! Próbálja figyelembe venni a másik szempontjait is.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nehéznek ígérkezik a mai nap. Próbáljon meg a feladataira koncentrálni, ne hagyja, hogy eltereljék a figyelmét a munkahelyi pletykák. Sok rosszindulatú személy lehet a környezetében…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ne hagyja, hogy mások beleszóljanak a dolgaiba. Kerülje azokat, akik tévedhetetlennek hiszik magukat. Ha magabiztosan halad a céljai felé, sikerre számíthat!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Legszívesebben ki sem mozdulna otthonról, de sajnos ezt nem teheti meg. Intézze el a dolgait minél hamarabb, hogy aztán végre pihenhessen. Este sétáljon egy nagyot, vagy nézzen meg egy jó filmet, és aludja végre ki magát!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az Uránusz helyzete arra utal, hogy ma több nehézséggel kell megbirkóznia a munkahelyén, mint egyébként. Őrizze meg a nyugalmát, ne kezdjen el kapkodni, állítson fel fontossági sorrendet, és úgy haladjon végig a feladatain.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében jár. Minden erejét be kell vetnie, hogy el tudja végezni a feladatait. Egy váratlan helyzet ingerültté teszi. Este, ha ki akar kapcsolódni, menjen el úszni, vagy futni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Jupiter és a Vénusz helyzete miatt pozitívan alakul a mai nap. Ha mások kötekednek, annak oka csakis a féltékenység lehet. Ne vegye magára a kritikát!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz visszafelé halad az Ön jegyében. Ilyen bolygóállás mellett jobban kell igyekeznie, mint máskor, ha végezni szeretne a munkájával. Ma mindenki türelmetlen egy kicsit, igyekezzen elkerülni a veszekedéseket! Most ne engedjen magához közel idegeneket.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagyszerűen alakul az ön számára a mai nap, győztesen kerül ki a nehéz helyzetekből is! Az estét töltse a kedvesével, ha pedig egyedül lenne, akkor menjen el egy szórakozóhelyre, mert ma megismerkedhet valakivel, akivel hosszú távon is tervezhet!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma sajnos több lesz a stressz, mint amennyit el tud viselni. A munkatársai is veszekedős hangulatban lehetnek. Nyugodt természete most aranyat ér! Kerülje el a konfliktushelyzeteket.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma könnyedén átugorja az akadályokat, néha úgy érezheti, szinte maguktól oldódnak meg a problémák. Ne feledkezzen meg a barátairól, valakinek most nagy szüksége van önre! Okos tanácsaival tudja a legjobban segíteni az illetőt.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma sajnos vitákra számíthat a munkahelyén és a magánéletében is. Próbálja meg figyelmen kívül hagyni a kötekedő személyeket, ne hagyja, hogy megbántsák! Sajnos az este sem alakul békésen, valami apróságon összeveszhetnek a párjával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: